Tårarna bara rinner

Det är snart 8 månader sen du lämnade mig pappa. Det är de tuffaste månaderna i mitt liv. Man tror det blir lättare, eller det är det folk säger till mig iallaf. Men så har det inte blivit. Jag har inte fått sörja dig som jag vill/behöver. Och jag vet att du ser och hör allt så du vet varför. Men den dagen kommer. Men under denna tiden så är det otroligt jobbigt för mig. Idag har varit en otroligt tuff dag. Jag har gråtit hela förmiddagen. Jag behöver dig.. du är en av två bitar som får mig att fungera. Min saknad av dig dödar mig idag. Kan du inte bara ringa? Kan du inte bara låta mig höra dig? Snälla… jag har lagt krafter jag inte har på att vara stark. Och jag får höra stt jag är det jätteofta. Men jag själv känner att jag rasat sönder förlängesedan. Jag håller ändå masken när jag är ensam. För mig själv. Men idag klarade jag inte det. Och idag säger jag det. Jag klarar inte det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *